Tabulex daginstitution

Kære forældre 

Der blev informeret om inden sommerferien, at vi stopper med at bruge NemBørn og går over til en ny platform for daginstitutionerne, Tabulex Børn. Det betyder, at jeres barns dagtilbud fremover vil benytte Tabulex til stamkort og informationer. Derudover er der også feriekalender, aftaler om hente/bringe og tilladelser i systemet. Tabulex systemet skal fremover bruges i Helsingør kommunes dagtilbud, SFOer og klubber.

Hvis I allerede har børn som går i en institution, der allerede benytter Tabulex, vil jeres barn automatisk fremgå i en ny fane på jeres eksisterende siden. Hvis det er første gang, at I skal anvende Tabulex, så skal man logge ind med NemId. Derefter kan der oprettes et personligt Tabulex login.

Det er vigtigt, at I får oprettet jeres barns stamkort, hvor kontaktoplysninger på jer som forældre, samt tilladelser skal udfyldes. Der kan logge ind på systemet her:  https://www.borneweb.dk/?id=36

I løbet af efteråret 2017 vil der blive sat iPads op i dit barns dagtilbud, hvor I skal sørge for at tjekke jeres barn ind, når I ankommer til dagtilbuddet, og tjekke jeres barn ud, når I går hjem igen. Dette er vigtigt, da personalet i dagtilbuddene bruger denne viden ift., hvor mange og hvem der er i dagtilbuddet. Det er kun muligt, hvis I sørger for at tjekket jeres barn ind og ud, når I ankommer og forlader dagtilbuddet.

Ude i siden kan i trykke på logoet med sommerfuglen og vejledningen med informationer om Tabulex Daginstitution Børn vil komme frem som en Pdf fil. 

Hvis I har spørgsmål til systemet kan i rette henvendelse til Birgitte, Celina, Lee eller Helle.

Vi håber, at I bliver glade for Tabulex.